TOP-2000 RELICAFÉ

Muzikaal eindejaarsevenement van de Bron en Lichtkring
Luisteren en meezingen met Top2000-liederen, livemuziek van een combiband uit diverse kerken, kletsen, terugblikken en vooruitkijken. En … de eersteTop2000-quiz. Dat zijn de ingrediënten voor het eindejaarsevenement dat de Bron en de Lichtkring dit jaar weer organiseren.
Dit relicafé staat in het teken van ‘Wat is jouw verhaal?’ In de muziek en in de gesprekjes met gasten. De jongeren van de Tanzaniareis vertellen hun verhaal en verkopen iets lekkers voor het goede doel. 
Locatie: Zalencentrum de Bron, Troubadourweg 2, Alphen aan den Rijn

Kerstpakkettenactie 2018

Excursie Boeddha-tentoonstelling Amsterdam

Op dit moment is er in de Nieuwe Kerk aan de Dam in Amsterdam een expositie over het leven van Boeddha:Ruim zestig kunstwerken, eeuwenoud en modern, komen spectaculair bijeen in de wintertentoonstelling. Uit verhalen van bezoekers vernemen we dat het zeer de moeite waard is. De excursie wordt georganiseerd door het platform van `de Bloeiers` en vindt plaats op zaterdag 15 december (gewijzigde datum).   

Een dienst die al meer dan 500 uur duurt

We rijden in de vroege ochtend van vrijdag 16 november een nog nagenoeg verlaten Den Haag binnen. De oogjes nog niet geheel in de `dagstand``. Het zal rond 04.30 uur zijn geweest. Onze TomTom leidt ons feilloos naar de protestantse Bethelkapel. Het is weer eens zo`n project waarvan je denkt `Waarom doen we het?`. De voortgaande dienst voor een asielzoekergezin uit Armenië. Een vader, een moeder en drie kinderen. Al jaren in Nederland. Gepokt en gemazeld in onze samenleving. Maar ze zullen worden uitgezet is de uiteindelijke uitspraak.