Huiskamergesprekken Goede Bron: Bevrijd leven

Van 9 t/m 19 maart zijn er vijftien huiskamergesprekken gepland. We kozen, in dit jaar van “75 jaar vrijheid” , voor het thema: “Bevrijd leven”. Onze predikanten zullen de gesprekken leiden.
Als alles goed gaat wordt op alle adressen van onze wijkgemeente in de week van 23 februari een informatieblad mét een overzicht van alle geplande data, tijden en gastadressen bezorgd. Op het aanmeldformulier kunt u aangeven op welke datum en welk adres u graag wilt meedoen. Dat kan in principe op elk vermeld adres zijn, ongeacht de straat waar u zelf woont. Wij hopen uiteraard dat er weer veel mensen zullen meedoen. Krijgt u onverhoopt geen uitnodigingsbrief en wilt u wel meedoen neem dan contact op met Wim Debets, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . 
De voorbereidingsgroep: Ingrid Richters, Paul van Dijk, Meindert Burema, Wim Debets

Hartelijk dank voor alle schoolspullen

Directeur Marin Ormenisan van de scholen voor kinderen met een beperking in Hunedoara en Lupeni en zijn vrouw Ilona bedanken iedereen voor alle vorige maand ontvangen schoolspullen: “This help means a lot to our school. We received the materials from you, very many and very good.”

Taizéviering de Bron 1 maart 19.00

Geworteld in vertrouwen 

In deze Taizéviering laten we ons inspireren door de gebedsdiensten van de broeders in Taizé.1 maart is de eerste zondag van de veertigdagentijd. De tijd van inkeer en bezinning, voorafgaand aan Pasen. Evenals de broeders uit Taizé houden wij het oecumenisch leesrooster aan en in deze veertigdagentijd kiezen we een sobere liturgie.