Film + High Tea (met de Bouwers)

Zondag 11 November 2018, 14:00 - 17:00

Film The Railway Man & High Tea

Voor de vijfde keer organiseren de Bouwers een film + high tea in het Parkfilmhuis, Cornelis Geellaan 2 te Alphen aan den Rijn. Tot nu toe was het elke keer een groot succes. Op zondag 11 november 2018, 14.00 uur staat de film "The Railway Man" op het programma.

 

De film vertelt het waargebeurdeverhaal van de Britse soldaat Eric Lomax (Colin Firth), die tijdens de Tweede Wereldoorlog als krijgsgevangene wordt gemarteld in een Japans werkkamp in Thailand en wordt gedwongen om te werken aan de beruchte Birma spoorweg. Terug in Engeland lukt het Eric niet zijn heftige verleden te verwerken en jaren later besluit Eric, samen met zijn vrouw Patti (Nicole Kidman), op zoek te gaan naar zijn martelaars om bevrijd te worden van zijn oorlogsverleden. Colin Firth en Nicole Kidman wonnen eerder beiden een Oscar. Deze film won 7 prijzen.

 

Kaarten 
Kaarten à € 7,50 (excl. drankjes) zijn uitsluitend verkrijgbaar in de voorverkoop. Koop snel kaarten, want de ervaring leert dat de kaarten snel zijn uitverkocht. Bestellen kan door een mail te sturen met je naam, adres, telefoonnummer en aantal kaarten aan
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We leveren de kaarten vervolgens bij je thuis af.

High tea
Culinaire bijdragen voor de high tea zijn van harte welkom!

 

Locatie Parkfilmhuis, Cornelis Geellaan.
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Iedereen is van harte welkom vanaf 13.00 uur.

Terug