Aankondiging boekenmarkt Goede Herderkerk

Het team van ‘Braderie de Bron’ organiseert op 9 en 10 november 2018 de jaarlijkse boekenmarkt in de Goede Herderkerk, Ten Harmsenstraat 16, echt een evenement om naar uit te kijken.
We willen u nu vriendelijk vragen om boeken in te leveren, we hopen dat u mooie exemplaren voor ons heeft! Op donderdag 8 november en vrijdag 9 november tussen 9.00 -15.00 uur is de kerk open en zullen onze medewerkers uw boeken graag in ontvangst nemen. We geven u dit jaar tevens een optie om boeken in te leveren op zondagochtend in de Bron en in de Goede Herderkerk, dat kan op zondag 14, 21 en 28 oktober.

Laat u verrassen op de Boekenmarkt en kom op 9 en 10 november naar de Goede Herderkerk. De openingstijden zijn: vrijdagavond 9 november van 19.00 tot 21.00 uur en zaterdag 10 november van 9.30 tot 15.00 uur

Komt u gezellig struinen of er iets voor u bijstaat of koopt u alvast een voorraadje voor de kerstvakantie? Hoe dan ook, u slaagt zeker op deze boekenmarkt. Om het zoeken makkelijker te maken sorteren we de boeken naar genre. Dat maken we zichtbaar met naambordjes: als u er bent ziet u hoe handig dat is. Dit jaar breiden we de markt uit met platen, cd’s en dvd’s, puzzels en kerstversiering.

Heeft u vragen? Belt u dan met de braderie-telefoon: 06-87846650.

U bent van harte uitgenodigd, namens het team, Jacquelien Christiaanse