Startzaterdag: 22 september Tea for three

Tea for three! Een verrassend theeconcert.
Als onderdeel van de seizoenstart met de PKN kerken van Alphen-Noord speelt trio Enchan een gevarieerd programma, met achter de piano Ineke Opstal, fluit Mieke Keizer en zang Hannie Slingerland. Tijdens het concert kunnen de luisteraars genieten van onder andere Italiaanse liederen, Russische romances en Amerikaanse songs met een Nederlandse tintje, maar ook van een kop geurige thee en heerlijke baksels. Het concert begint om 14.30u, wordt onderbroken door een ruime theepauze en eindigt om 16.30u.
Iedereen is welkom in de Goede Herderkerk  (Ten Harmsenstraat 16) en de toegang is gratis. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd om de onkosten te dekken.

Na het concert wordt u uitgenodigd voor een mediterrane maaltijd in de Sionskerk. Vanaf 17.00 uur inloop met een drankje en rond 17.30 uur uitserveren van de maaltijd. Voor deze maaltijd graag aanmelden via de mail bij Gijs Verbeek: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..