Cursus: Theologie voor geïnteresseerden (TVG)

Een ontdekkingsreis door de wereld van geloof en bijbel.
Zou je wel eens iets meer willen weten over de bijbel. Hoe zit die bijbel nou eigenlijk in elkaar en hoe zit het met het oude en nieuwe testament? Wat is de geschiedenis van de kerk en waarom zijn er in de loop van de tijd allerlei dogma’s ontstaan? Wat betekent dat eigenlijk? Welke vragen kom je tegen bij ethiek en filosofie? En hoe zit het met al die variaties in de liturgie in de verschillende kerken? Deze en nog veel meer vragen komen aan de orde in de cursus Theologische vorming voor geïnteresseerden (TVG).

Iedereen is welkom op de cursus ongeacht leeftijd, achtergrond, opleiding en wel of geen godsdienst of geloof. De cursus duurt drie jaar en wordt in Den Haag in de zalen van de Betlehemkerk gegeven. Elk cursusjaar omvat 29 weken met per bijeenkomst twee lessen van vijf kwartier. Je tekent je per jaar in. En je kunt kiezen tussen de woensdagavond of de donderdagmiddag. Het hangt wel af van het aantal aanmeldingen of de cursus doorgaat.
Aan het eind van de cursus krijg je een certificaat. 

Nieuwsgierig? Ga dan naar de website van de TVG Den Haag: www.tvgdenhaag.nl of mail naar de secretaris.
De cursus start op woensdagavond 6 sept. en/of donderdagmiddag 7 sept. U kunt zich opgeven voor de cursus tot eind augustus. Mail of bel hiervoor naar de secretaris: Annemarie van Duijn: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , tel. 071-4073566