Wie heeft bed voor een pelgrim?

Van donderdag 31 mei op vrijdag 1 juni is een groep pelgrims (ongeveer 10 personen) gast van de parochie en de protestantse gemeente van de Bron. Deze oecumenische groep pelgrims is lopend en een enkele fietsend onderweg van Zoetermeer naar het protestantse retraitecentrum De Spil in Maarssen. Het gaat om een pelgrimstocht van vier dagen, voor zinzoekers en mensen die even ‘stil’ willen worden, waarbij ze als echte pelgrims afhankelijk zijn van de mogelijkheden die hun onderweg worden geboden.
Aan u de vraag of u een of meer pelgrims op donderdagavond 31 mei thuis een maaltijd en een bed wilt aanbieden. De pelgrims komen rond 17.00 uur aan in de Bron voor een liturgische etappe-afsluiting en zullen op vrijdagmorgen rond half negen na weer een liturgische moment vertrekken richting Woerden. 

U als gastheer of gastvrouw, maar ook andere belangstellenden zijn van harte welkom bij de ontvangst en beide liturgische momenten. De pelgrims nodigen u ook van harte uit om een korter of langer stuk, of misschien zelfs wel alle vier dagen, met hen op te trekken. De ervaring leert dat pelgrimsontmoetingen naast gezelligheid vaak ook aanleiding zijn tot mooie en soms diepgaande gesprekken. U zult er dus geen spijt van krijgen en pelgrims zijn met weinig al heel tevreden!
Opgeven voor bed of voor zelf meedoen kan bij Erna Teule en Marina van Veelen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (tel. 445887) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (tel. 434677).