D-Fine: 18+ gespreksgroep

D-Fine!
Eerstvolgende keer: zondag ... sept. om 19.30 uur !!
(dit is weer de eerste keer van het seizoen)

D-Fine is een 18+ gespreksgroep voor jong-volwassenen (JoVo’s) die eens in de maand bij elkaar komen op een zondagavond en verschillende onderwerpen behandelen, zoals bidden, beeld van God, de Heilige Geest, gelijkenissen, donor zijn, de geestelijke wapenuitrusting, relaties en geloof en nog veel meer. Daarnaast is het ook heel gezellig om elkaar weer te zien en zo samen bezig te zijn. Deze groep is ruim tweeënhalf jaar geleden opgericht door een paar ouders die zagen dat er niet veel meer was voor 18+-jeugd van de kerk. Nu dit ruim twee jaar bezig is, is heel duidelijk geworden dat het belangrijk is om een groep te hebben, waarin je kan praten over je geloof en de vragen en twijfels die je daar bij hebt kan delen met andere mensen van jouw leeftijd. De gespreksgroep wordt georganiseerd door de leden zelf. Voor elke avond bereiden er een tweetal mensen een onderwerp voor die dan op die avond wordt besproken.

D-Fine...??
Ons doel is meer van Gods woord te leren, daarover te praten in de groep en het terug te brengen op ons eigen leven. Dit gebeurt in een zeer gezellige sfeer onder de groepsnaam D-Fine.
Deze naam heeft een bijzondere betekenis, bedacht door Bayu. Het komt van een aantal woorden die samen zijn gecombineerd; allereerst 'define': definiëren, uitleg geven aan, het onbekende in het geloof gezamenlijk uitzoeken. Daarnaast het wordt 'fine': gezellig, fijn. En ook hoort het wordt 'devine' er bij, wat goddelijk betekent. Zodoende komen we bij onze naam: D-Fine! 

Spreekt het je aan?
Behoor jij tot deze leeftijdsgroep en lijkt het je wat? Kom dan eens kijken. We beginnen om half acht. Mail voor de locatie en meer info naar Hester Tack, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Je bent van harte welkom!

De JoVo's die bij D-Fine zitten zijn:
Bayu van Houten
Petra Bothof
Linda Tukker
Marije Ladage
Hester Tack
Petra Vaane
Annet van der Sar
Jan Frouws
Marleen van der Sar
Charlotte Steunebrink