Werkgroep Dienen

De werkgroep dienen is een overlegorgaan voor de afstemming van de werkzaamheden van de diaconie en de werkgroep ZWO. Voor meer informatie zie bij  Wat doen wij: Zorg voor de ander - Diaconie en Naaste in Nood - ZWO op deze website. 

Werkgroep Vieren

De werkgroep Vieren heeft tot taak de gang van zaken rond de kerkdien­sten in de wijkgemeente Goede Bron te coördineren en, waar mogelijk en nodig, inhoudelijk vorm te geven. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met de verantwoor­delijke wijkkerkenraad. Een bijzonder aandachtspunt van de werkgroep is het muzikale aspect van de liturgie.
Secretaris: Gerri Sepers email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werkgroep Missionaire Gemeente

De Werkgroep Missionaire Gemeente probeert voor het voetlicht te brengen wat ons als christenen/gemeenteleden van de wijkgemeente Goede Bron bezielt, wat wij beleven in de kerk. Wij willen van de kerk een gastvrije en aantrekkelijke plaats maken, ook voor mensen die er voor het eerst komen. Er worden activiteiten georganiseerd die speciaal zijn gericht op een publiek dat niet (meer) met de kerk is verbonden. 

Voor vragen, nieuwe initiatieven en opmerkingen kunt u contact opnemen met Martin Wijnans, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.