Homepage Jeugd

Welkom op de pagina van de jeugd van de Goede Bron. We organiseren allerlei activiteiten voor zowel kinderen van de basisschool als jongeren die op de middelbare school zitten. Voor beide groepen hebben we activiteiten die eens per maand plaats vinden, maar ook activiteiten die we eens per jaar doen. Deze doen we vaak samen met andere kerken. 

 

Nieuws uit het jeugdwerk

Het jeugdwerk ligt niet stil. Half september hebben kinderen van de Goede Bron, samen met kinderen van de Sionskerk en Oudshoornse Kerk een startzaterdag meegemaakt. Gezellig buiten spellen doen en knutselen. In oktober was er voor de kinderen een gesprek en uitleg over het avondmaal olv ds. Herma Kamphuis.
De jongeren konden nog een keer rond het vuur een gesprek voeren. Een debat over de stelling: als je gelooft, ben je gelukkiger dan als je niet gelooft. De andere keer hebben we gezellig binnen gezeten en de avond afgesloten met het gezamenlijk popcorngebed.
Wil je aansluiten? Dat kan altijd! Neem contact op via jeugd@ goedebron.nl

Jeugd: activiteiten seizoen 2020/2021

Jeugdkerk
Iedere eerste zondag van de maand is er Jeugdkerk tijdens de reguliere viering voor jongeren van 12-18 jaar. We hebben een interactief programma rondom een bijbelverhaal of een maatschappelijk onderwerp.
Kliederkerk
Al kliederend ontdekken wat geloven inhoudt. Jong en oud ontdekken bij kliederkerk op een creatieve manier samen de betekenis van bijbelverhalen.
Zondag 15 november om 15.00 uur vindt de volgende Kliederkerk plaats.

Dit najaar (vanaf september) gaan de volgende activiteiten weer van start:

• Koek, creatief (6-12 jaar, iedere 1e vrijdag van de maand)
• Re-Connect (12-18 jaar, iedere derde zondagavond van de maand)

• Zeildag samen met jongeren van de Lichtkring en Maranathakerk (12+) 
• Startzaterdag samen met de Sionskerk en Oudshoornse kerk (6-18 jaar)
• Sirkelslag kids (6-12 jaar)
• Sirkelslag Young (12+)
• Paaschallenge (12+)
• Paasspeurtocht (6-12 jaar)

Voor alle activiteiten geldt dat we ze bekend maken in appgroepen. Daarnaast maken we de activiteiten bekend op facebook, de website en in de zondagsbrief. 
Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.