Kerkdiensten

Elke zondag is er een viering in de Bron en een viering in de Goede Herderkerk. Reguliere aanvangstijden 9.30 uur De Bron en 10.00 uur Goede Herderkerk. Voor afwijkende aanvangstijden zie het rooster. Tijdens deze vieringen is er bij behoefte creche voor de allerkleinsten. Op de eerste zondag van de maand en bij bijzondere gelegenheden  is er kindernevendienst en jeugdkerk. 

Elke 14 dagen is er op zondagavond om 19.00 uur een kerkdienst in Driehoorne. 
In verpleeghuis Oudshoorn is elke zaterdagmorgen een viering. 

U bent van harte welkom!

Klik hier voor het rooster van de diensten in de Kerkgebouwen:

  • de Bron, Troubadourweg 2
  • Goede Herderkerk, Ten Harmsenstraat 16
  • Driehoorne, Uranusstraat 34
  • Verpleeghuis Oudshoorn

Diaconie: collecte voor de Hospicegroep Alphen Nieuwkoop

De Hospicegroep Alphen a/d Rijn Nieuwkoop biedt vrijwillige, aanvullende zorg in de laatste levensfase. Waar mogelijk thuis, maar indien gewenst ook in één van beide hospice woningen (Alphen a/d Rijn en Nieuwkoop). Met persoonlijke aandacht en liefdevolle zorg geven zij mensen letterlijk en figuurlijk de ruimte om afscheid te nemen, in een vertrouwde omgevingen op hun eigen manier. Hartelijk dank voor uw bijdrage.

Kerkdiensten via you-tube

Vanaf zondag 15 maart zijn de kerkdiensten in de gebouwen ivm de coronamaatregelen in elk geval tot en met 31 mei geannuleerd. In deze periode wordt er elke zondag om 10.00 uur een in de studio opgenomen kerkdienst uitgezonden via: you-tube.com zoekveld kerkradio de bron. De vieringen zijn daar ook op een later tijdstip te bekijken en kunnen ook worden beluisterd via de reguliere kerkradiokanalen van de Bron en de Goede Herderkerk, 
In de Stille Week worden de volgende vieringen uitgezonden: 
Witte Donderdag 9 april 19.30 uur 
Goede Vrijdag 10 april 19.30 uur
Paaszaterdag 11 april 19.30 uur

De Bron en GHK op zondag open van 10.30 - 12.00 uur

Zowel de Goede Herderkerk als De Bron zijn zondag van 10:30 uur – 12:00 uur open. U kunt daar terecht om een kaarsje te branden, voor een gesprek met één van de predikanten of aanwezige ambtsdrager, om te bidden of om er gewoon even te zijn.

[Kerkdiensten] Voorbedenboek

Tijdens iedere kerkdienst worden er voorbeden gedaan. Meestal worden deze door de voorganger zelf geformuleerd maar het is heel mooi als ook gemeenteleden (of anderen) een onderwerp of persoon voordragen voor de voorbeden of dat er vanuit de gemeente een dankgebed wordt gevraagd. Daarom hebben wij in de beide kerkgebouwen een voorbedenboek.