Kerkdiensten

Elke zondag is er een viering in de Bron en een viering in de Goede Herderkerk. Reguliere aanvangstijden 9.30 uur De Bron en 10.00 uur Goede Herderkerk. Voor afwijkende aanvangstijden zie het rooster. Tijdens deze vieringen is er bij behoefte creche voor de allerkleinsten. Op de eerste zondag van de maand en bij bijzondere gelegenheden  is er kindernevendienst en jeugdkerk. 

Elke 14 dagen is er op zondagavond om 19.00 uur een kerkdienst in Driehoorne. 
In verpleeghuis Oudshoorn is elke zaterdagmorgen een viering. 

U bent van harte welkom!

Klik hier voor het rooster van de diensten in de Kerkgebouwen:

  • de Bron, Troubadourweg 2
  • Goede Herderkerk, Ten Harmsenstraat 16
  • Driehoorne, Uranusstraat 34
  • Verpleeghuis Oudshoorn

Kerkdiensten via you-tube

Vanaf zondag 15 maart zijn de kerkdiensten in de gebouwen ivm de coronamaatregelen voorlopig nog geannuleerd. In deze periode wordt er elke zondag om 10.00 uur een door de studio opgenomen kerkdienst uitgezonden via: you-tube.com zoekveld kerkradio de bron. De vieringen zijn daar ook op een later tijdstip te bekijken en kunnen ook worden beluisterd via de reguliere kerkradiokanalen van de Bron en de Goede Herderkerk. 
Voor de collectes kunt u bijdragen via CVK PROT GEM Alphen aan den RIJN O/R 
IBAN: NL 60 INGB 0000 127 174 o.v.v. collectes ...datum aangeven

Online viering 31 mei 10.00 uur Goede Bron

Voorbeden aanvragen via de mail

Nu we niet naar de kerk kunnen komen voor de vieringen is het voorbedenboek niet bruikbaar. Wilt u als gemeentelid een voorbede opgeven dan kunt u die nu doorgeven via het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit mailadres is gekoppeld aan de mailadressen van onze eigen drie voorgangers. 
Aangezien de vieringen worden opgenomen is het wenselijk dat de voorbeden voor een bepaalde zondag uiterlijk woensdagavond ontvangen zijn.

De Bron en GHK op zondag open van 10.30 - 12.00 uur

Zowel de Goede Herderkerk als De Bron zijn zondag van 10:30 uur – 12:00 uur open. U kunt daar terecht om een kaarsje te branden, de zondagsbrief op te halen, voor een gesprek met één van de predikanten of aanwezige ambtsdrager, om te bidden of om er gewoon even te zijn. Ook hierbij houden we ons aan de voorschriften van de overheid.