Samenvatting gemeenteberaden mei 2019 beschikbaar

Zoals toegezegd op de gemeenteberaden van 20 en 21 mei, geven we u hierbij een samenvatting van de gemaakte opmerkingen en reacties. Dit betreft de opmerkingen op de gemeenteberaden zelf, maar ook de reacties, die we ontvangen hebben via de mail. De samenvatting kunt u hier downloaden. 
U kunt, indien gewenst, een totaalbestand opvragen bij een van de onderstaande stuurgroepleden. Hierin staan alle ontvangen reacties onder elkaar gezet. Dat sturen we het liefst digitaal toe, omdat dit een omvangrijk bestand betreft. 
Namens de stuurgroep: 
Wim Debets (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en Dirk Tack (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) voorzitters kerkenraad

 

Fototentoonstelling Passie in de Bron vanaf 22 juni

De Alphense fotograaf Henk Veldhuizen presenteert nieuw werk onder de naam Passie: het verhaal in 14 beelden. In een foto-reeks met jonge moderne mensen zet hij de kruisweg neer in een eigentijds, maar zeer herkenbaar beeld. Want wie herkent niet het gevoel van opoffering, vernedering, pijn of verdriet? 
De tentoonstelling van Passie: het verhaal in 14 beelden is te zien van 23 juni t/m 21 juli 2019 in het zalencentrum De Bron, Troubadourweg 2, 2402 EP Alphen aan den Rijn.
Openingstijden van de expositie in de Bron: maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. Verder ook op zondag 23 juni, 7 juli en 21 juli van 10.30 tot 13.00 uur.

Koffiemiddag voor ouderen in het Trefpunt

Elke 2e vrijdag van de maand is er een koffiemiddag voor ouderen, georganiseerd door TOM-in-de-buurt, tussen 14.00 en 16.00 in het Trefpunt, Toermalijnstraat 1. Deze middagen staan in het teken van ontmoeting met
bekende en nieuwe contacten in onze buurt. Kom gezellig een keer een kopje koffie/thee bij ons drinken.
Het is gratis en zonder aanmelding. U bent van harte welkom. Doen !!