Samenvatting gemeenteberaden mei 2019 beschikbaar

Zoals toegezegd op de gemeenteberaden van 20 en 21 mei, geven we u hierbij een samenvatting van de gemaakte opmerkingen en reacties. Dit betreft de opmerkingen op de gemeenteberaden zelf, maar ook de reacties, die we ontvangen hebben via de mail. De samenvatting kunt u hier downloaden. 
U kunt, indien gewenst, een totaalbestand opvragen bij een van de onderstaande stuurgroepleden. Hierin staan alle ontvangen reacties onder elkaar gezet. Dat sturen we het liefst digitaal toe, omdat dit een omvangrijk bestand betreft. 
Namens de stuurgroep: 
Wim Debets (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en Dirk Tack (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) voorzitters kerkenraad

 

Inleveren producten voedselbank: 15 september

Op zondag 15 september vindt voorafgaand aan de kerkdiensten in de Bron (9.30 uur) en GHK (10.00 uur) weer de inzameling plaats voor de voedselbank: alle houdbare levensmiddelen, verzorgingsproducten, was- en schoonmaakmiddelen zijn welkom. 
Doneert u liever geld, dan kunt u dit afgeven aan degenen die de producten inzamelen. Zij zullen zorgen dat uw financiƫle donatie ook bij de voedselbank terechtkomt.