Huiskamergesprekken Goede Bron: Bevrijd leven

Van 9 t/m 19 maart zijn er vijftien huiskamergesprekken gepland. We kozen, in dit jaar van “75 jaar vrijheid” , voor het thema: “Bevrijd leven”. Onze predikanten zullen de gesprekken leiden.
Als alles goed gaat wordt op alle adressen van onze wijkgemeente in de week van 23 februari een informatieblad mét een overzicht van alle geplande data, tijden en gastadressen bezorgd. Op het aanmeldformulier kunt u aangeven op welke datum en welk adres u graag wilt meedoen. Dat kan in principe op elk vermeld adres zijn, ongeacht de straat waar u zelf woont. Wij hopen uiteraard dat er weer veel mensen zullen meedoen. Krijgt u onverhoopt geen uitnodigingsbrief en wilt u wel meedoen neem dan contact op met Wim Debets, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . 
De voorbereidingsgroep: Ingrid Richters, Paul van Dijk, Meindert Burema, Wim Debets

Hartelijk dank voor alle schoolspullen

Directeur Marin Ormenisan van de scholen voor kinderen met een beperking in Hunedoara en Lupeni en zijn vrouw Ilona bedanken iedereen voor alle vorige maand ontvangen schoolspullen: “This help means a lot to our school. We received the materials from you, very many and very good.”

Vrijwilligers gevraagd voor Buurten & Zo

Buurten & Zo is een buurtrestaurant/ -centrum in De Jozef in Alphen aan den Rijn dat geopend is van maandag tot en met vrijdag. Waar iedereen welkom is voor een hapje en een drankje, het lezen van de krant of om met elkaar een spelletje te doen. Gezondheid, mensen verbinden en duurzaamheid staan hier hoog in het vaandel.
Voor dit mooie project zoeken wij vrijwilligers die zich dagdelen willen inzetten in het restaurant, de keuken, administratie of de website. Lijkt u dit wat?
Heeft u vragen of interesse? Neem dan contact op met Kirsten Bruijnes Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Running Dinner zaterdag 7 maart

Alweer voor de zesde keer organiseert het platform “De Bloeiers” een Running Dinner. Het is een heel gezellige, succesvolle activiteit. Het festijn gaat plaatsvinden op zaterdag 7 maart 2020 en is er voor iedereen, van jong tot oud.
Bij het Running Dinner krijgen de deelnemers hetzij een voor-, hetzij een hoofd- of nagerecht te bereiden. Dit gerecht wordt samen met vier disgenoten bij u thuis genuttigd. Het eten hoeft niet een culinair hoogstandje te zijn, het elkaar ontmoeten is het belangrijkste. De start is om 17.30 uur in de Bron met een gezamenlijk drankje. Dan ontvangen alle deelnemers twee enveloppen met de adressen waar zij worden verwacht.  U kunt zich aanmelden tot uiterlijk 9 februari. Zie voor verdere informatie de Zondagsbrief.

Inspiratieavond Feest van de Geest

Op woensdagavond 22 januari was er de inspiratieavond van Feest van de Geest. Het thema deze keer is “In vuur en vlam”. Er zijn 16 kerken die meedoen. De kerken worden gekoppeld aan kunstenaars. En in samenspraak met pastores en anderen, maakt de kunstenaar een kunstwerk. Dit kunstwerk staat met en rond Pinksteren in de Goede Herderkerk. Deze avond was gevuld met mensen die over het thema spraken en met muziek. We waren te gast in een mooie oude Lutherse kerk in Woerden. Een avond bedoeld om inspiratie uit te halen voor kunstenaars en pastores. De kunstenaar die bij ons in de kerk een kunstwerk maakt is Maria van ’t Hullenaar (https://www.mariarts.nl/ ). Op haar website zie je wat van haar werken.
Paul van Dijk