Running diner zaterdag 16 februari

Koken voor elkaar - eten met elkaar
Na het succes van de afgelopen vier jaar organiseert het platform “De Bloeiers” voor de 5e keer een Running Dinner, en wel op zaterdag 16 februari a.s.  We hopen van harte dat ook gemeenteleden van de Goede Herderkerk aan willen sluiten bij deze activiteit. We koken voor elkaar en eten bij elkaar. Het is een mooie manier om elkaar beter te leren kennen.Iedereen mag deelnemen. Bij het koken voor elkaar gaat het vooral om de ontmoeting. Het eten hoeft niet een culinair hoogstandje te zijn.
Zie voor nadere informatie en aanmelding de zondagsbrieven van januari en de uitnodiging die na de diensten van 13 en 20 januari werd uitgedeeld in de Goede Herderkerk en de Bron. Aanmelden kon tot 27 januari  via  een mail  naar Anja Noomen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v. v. naam en adresgegevens inclusief (mobiel) telefoonnummer en eventueel dieet / of beslist geen ... 

Bij het wisseldiner krijgen de deelnemers een voor-, hoofd- of nagerecht te bereiden. Dit gerecht wordt samen met 4-5 disgenoten bij u thuis gegeten. Daarnaast gaat u zelf ook 2 gerechten bij andere deelnemers eten. De disgenoten wisselen bij ieder gerecht. Iedere deelnemer krijgt ca. een week van tevoren te horen of er bij u thuis een voor-, hoofd- of nagerecht gegeten wordt, hoeveel personen er bij u komen eten en of er dieetbeperkingen zijn. We starten om 17.30 uur in de Bron, na afloop praten we nog even na in de Bron.