[Mijmering] Laat van je horen...

vergaderVergaderen doen we graag binnen onze Bronwijk en om verzekerd te zijn van resultaat doen we het ook nog eens vaak. Op allerlei niveau`s en binnen allerlei werkgroepen. Neem bijvoorbeeld de redactie van onze website. Op zich een heel relaxed groepje gemeenteleden vanuit de Bronwijk en de Goede Herderkerk. Het zijn en blijven bijzondere bijeenkomsten. Een paar techneuten die met recht verstand hebben van het vak. Mensen die niet schromen om al hun deskundige vakjargon op tafel te leggen. Kritische meedenkers die er ook verstand van hebben. Ik moet altijd alle zeilen bijzetten om het allemaal te kunnen volgen. Al dit soort zaken zat in een ver verleden dan ook niet in onze opleiding. Ons nageslacht benoemt dat in de regel als volgt: `Tja, jullie leefden dan ook in de Middeleeuwen`.

Dat moge zo zijn, we doen wel ons best om bij de tijd te blijven. Tijdens de laatste bijeenkomst van de webredactie vroegen we ons af of er niet wat meer interactie mogelijk zou moeten zijn op de website. Dat maakt het allemaal wat spannender waarschijnlijk. Transparanter zo u wilt. Met mijn mijmeringen bijvoorbeeld probeer ik zaken die mij na aan het hart liggen in het midden van de gemeente neer te leggen. Dan schrijf ik na middernacht weer zoiets. Meestal blijft het daarna oorverdovend stil. Terwijl bij de lezer misschien de vingers boven het toetsenbord kriebelen om naar aanleiding van het geschrevene een kritische noot te kraken. Een blijk van instemming mag ook natuurlijk. En ik besef dat er zich daar tussenin ook nog een groot grijs gebied bevindt. We zijn nu eenmaal een veelkeurige gemeente. Als het het voortgaande geloofsgesprek maar zal dienen.

Dit geconstateerd hebbende: de techneuten hebben hun vrije dagen tijdens het kerstreces goed benut. Vanaf heden kunt u reageren op mijn mijmeringen. Het wijst zichzelf. Bij het blog van Ank kan dat al. En we gaan verder op zoek naar mogelijkheden om het reageren op berichten verder uit te breiden. Kortom: laat van je horen om zo onze website zo optimaal te kunnen gebruiken. Reacties op mijn laatste mijmering zijn meer dan welkom! Die mogelijkheid is inmiddels ge├»nstalleerd...

2 januari 2014

Reacties  

#1 Webredacteur Paul 02-01-2014 08:40
Als je een reactie wilt plaatsen kun je op de link "Plaats reactie" klikken. Het dan getoonde invulschermpje spreekt weer voor zich denken wij. Ga gerust je gang.
8) :-*
Citeer