Bijbelgespreksgroep over het Johannes-evangelie

Dit seizoen gaan we weer enthousiast verder. Er zijn dit jaar (2020) bijeenkomsten op 27 januari, 24 februari, 23 maart en 20 april. We beginnen steeds om 19.45 uur. Dan hebben we voldoende tijd en wordt het toch niet te laat.
Graag tot ziens, ds. Cort van der Linden

Leerhuisavonden Kerk en Israël voorjaar 2020

De werkgroep Kerk en Israël van de Classis Rijnland nodigt u van harte uit voor de leerhuis-bijeenkomsten op de maandagen 2 en 16 maart. Op 2 maart zal rabbijn Marianne van Praag spreken over een nog nader te bepalen onderwerp. Op 16 maart houdt dr. Piet van Midden een lezing over zijn nieuwe theologische reisgids. Basisvragen zijn: Hoe kijk je naar het land? Hoe kijk je naar jezelf in relatie tot dit land. Wat heeft het jou te zeggen? De avonden worden gehouden in de Goede Herderkerk (Ten Harmsenstraat 16) Alphen aan den Rijn en beginnen om 20.00 uur. Bijdrage in de kosten: € 6,50.
De nieuwsbrief met een overzicht van activiteiten in de classis en daarbuiten kunt u hier downloaden

Week van Gebed: 19 -26 januari Alphen aan den Rijn

Tijdens de jaarlijkse interkerkelijke Week van Gebed is er elke dag in Alphen een samenkomst, steeds weer in een andere kerk. Het thema is 'Buitengewoon' U bent van harte welkom om één of meer samenkomsten mee te maken.
Hieronder vindt u het overzicht van de bijeenkomsten in Alphen aan den Rijn.