Aanmeldsysteem kerkdiensten

Voor het bijwonen van de kerkdienst in de Bron (aanvang 9.30 uur) en in de Goede Herderkerk (aanvang 10.00 uur) moet u zich opgeven uiterlijk de voorafgaande vrijdag voor 20.00 uur! Let daarbij op de groepsindeling. U vermeldt uw naam, telefoonnummer en met hoeveel personen u wilt komen.
Aanmelden kan door een email te sturen of telefonisch:

Kerkdienst de Bron 29 november 9.30 uur

Voorganger ds. Herma Kamhuis; er is kindernevendienst olv Marieke van de Velde 
Deze zondag kunnen mensen van wie de achternaam begint met A t/m K zich aanmelden voor de  dienst. De viering is ook online te zien en te beluisteren via dit youtube kanaal.
'Het beste nieuws', dat is het thema voor de komende Adventsperiode. Vandaag lezen we een gedeelte uit de profetie van Jesaja 63:19 b- 64:11 en uit het evangelie naar Marcus 13: 24- 37. Dit laatste gedeelte sluit naadloos aan bij de lezing van vorige week. 'Het beste nieuws?' , als je de lezingen tot je door laat dringen, dan wordt het zoeken. Dat gaan we zondag doen. 'Zie je al wat?' is de vraag die we zondag stellen. En wat zie je dan? En wat zegt dat? Meneer Tuur leert ons kijken en natuurlijk gaat de eerste kaars branden. Hoe we daarmee de verbinding proberen te leggen met de mensen die thuis meevieren, leest u in deze zondagsbrief. Dit keer verzorgen de leden van de Troubadours de zang en heeft Lia de bloemschikking gemaakt. Genoeg te horen en te zien. 

Kerkdienst Driehoorne zondag 29 november 19.00

Voorganger is ds. Paul van Dijk
Denk er aan u aan te melden voor deze dienst. 

Live uitzendingen vieringen de Bron en Goede Herderkerk

Op 1 november zijn we gestart met het live uitzenden van de vieringen in de Bron. De uitzending kunt u hier vinden. 
De vieringen vanuit de Goede Herderkerk zijn vanaf 8 november live te bekijken en te beluisteren. De uitzending kunt u hier vinden.  
De vieringen zijn ook op een later tijdstip te bekijken. 
Als u de vieringen online volgt kunt u meedoen aan de collecten door een bijdrage over te maken naar rekening NL 60 INGB 000 0127 174 t.n.v. CVK PROT. GEM. Alphen aan den Rijn O/R o.v.v. collecte zondag ....