Overstapdienst de Bron 26 augustus 9.30 uur

Op zondag 26 augustus is de overstapdienst in de Bron. Er zijn vijf tieners die de overstap maken, van kindernevendienst naar de jeugdkerk, maar ook van basisschool naar middelbare school.
Het thema van de dienst is: Een nieuw avontuur en we denken na over het verhaal van Ruth. De voorganger in deze dienst is jongerenwerker Martijn de Jong en het combo verleent haar muzikale medewerking. Tip: neem je smartphone/tablet mee om optimaal mee te kunnen doen in de dienst!

Kindernevendienst met vakantie

Vanaf zondag 15 juli t/m 19 augustus a.s. is er geen kindernevendienst in de Bron i.v.m. vakantie.
Voor de kinderen die in die weken in de kerk aanwezig zijn ligt er een pakket in een rood koffertje bij de ingang van de kerkzaal. Hieruit kunnen ze zaken pakken die ze leuk vinden, waarmee ze zich tijdens de kerkdienst kunnen bezig houden. We wensen iedereen een hele fijne vakantie en hopen de kinderen weer te zien op zondag 26 augustus a.s. bij de overstapdienst. De leiding van de kindernevendienst

Kerkdiensten

Elke zondag is er een viering in de Bron en een viering in de Goede Herderkerk. Reguliere aanvangstijden 9.30 uur De Bron en 10.00 uur Goede Herderkerk. Voor afwijkende aanvangstijden zie het rooster. Tijdens deze vieringen is er creche voor de allerkleinsten. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen mee naar de viering en gaan tijdens de viering naar de kindernevendienst. 

Elke 14 dagen is er op zondagavond om 19.00 uur een kerkdienst in Driehoorne. 
In verpleeghuis Oudshoorn is elke zaterdagmorgen een viering. 

U bent van harte welkom!

Klik hier voor het rooster van de diensten in de Kerkgebouwen:

  • de Bron, Troubadourweg 2
  • Goede Herderkerk, Ten Harmsenstraat 16
  • Driehoorne, Uranusstraat 34
  • Verpleeghuis Oudshoorn

[Kerkdiensten] Voorbedenboek de Bron

Het gebed vormt een belangrijk onderdeel van onze erediensten en het is een goede zaak dat we als gemeenteleden ook onze intenties kunnen doorgeven. Het leek ons daarom goed om het voorbedenboek een prominentere plek te geven. Op onze tocht door de kerk kwamen wij een lessenaar tegen en die komt ons nu uitstekend van pas. Deze lessenaar wordt zondagmorgen op tijd geplaatst op een tafel bij de ingang van de kerkzaal en daarnaast brandt een kaars. Zo kunnen we het voorbedenboek niet meer over het hoofd zien. U kunt dan ter plekke een voorbede opschrijven of u legt er een briefje in dat u, van tevoren, thuis al geschreven hebt.

Kerkdienst Driehoorne 19 augustus 19.00 uur

Vanavond gaat ds. Jan Hulzebosch voor in Driehoorne.