Kerkdienst 21 oktober 9.30 uur de Bron

We lezen vanmorgen verder in het evangelie van Marcus en wel hoofdstuk 10: de verzen 32 – 45. Het vervolg van hun voetreis naar Jeruzalem. De spanning van wat te gebeuren staat hangt in de lucht. De leerlingen ervaren het allemaal als onheilspellend. Dat dat de Heer zal overkomen? Niet te bevatten. Maar wat gaan ze er verder mee doen en hoe staan wij zelf daarin? Uit het Eerste Testament lezen we verzen uit Jesaja 29: 18 – 24. Voorganger ds. Meindert Burema

Kerkdienst 21 oktober 10.00 uur GHK

Deze zondag gaat ds. P. Wilschut bij ons voor. Er is inzameling van producten voor de voedselbank en u kunt boeken meenemen voor de boekenmarkt. 

Kerkdiensten

Elke zondag is er een viering in de Bron en een viering in de Goede Herderkerk. Reguliere aanvangstijden 9.30 uur De Bron en 10.00 uur Goede Herderkerk. Voor afwijkende aanvangstijden zie het rooster. Tijdens deze vieringen is er creche voor de allerkleinsten. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen mee naar de viering en gaan tijdens de viering naar de kindernevendienst. 

Elke 14 dagen is er op zondagavond om 19.00 uur een kerkdienst in Driehoorne. 
In verpleeghuis Oudshoorn is elke zaterdagmorgen een viering. 

U bent van harte welkom!

Klik hier voor het rooster van de diensten in de Kerkgebouwen:

  • de Bron, Troubadourweg 2
  • Goede Herderkerk, Ten Harmsenstraat 16
  • Driehoorne, Uranusstraat 34
  • Verpleeghuis Oudshoorn

[Kerkdiensten] Voorbedenboek de Bron

Het gebed vormt een belangrijk onderdeel van onze erediensten en het is een goede zaak dat we als gemeenteleden ook onze intenties kunnen doorgeven. Het leek ons daarom goed om het voorbedenboek een prominentere plek te geven. Op onze tocht door de kerk kwamen wij een lessenaar tegen en die komt ons nu uitstekend van pas. Deze lessenaar wordt zondagmorgen op tijd geplaatst op een tafel bij de ingang van de kerkzaal en daarnaast brandt een kaars. Zo kunnen we het voorbedenboek niet meer over het hoofd zien. U kunt dan ter plekke een voorbede opschrijven of u legt er een briefje in dat u, van tevoren, thuis al geschreven hebt.